Bulvár-celeb

2021.09.08. 05:50

Csak egy ártatlan kiütésnek hitték, immár három éve küzd a halálos betegséggel a tündéri kisfiú

Mindössze pár nap leforgása alatt hullott darabokra a család élete.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Szó szerint egyik pillanatról a másikra hullott darabokra egy család élete, amikor a hároméves kisfiú ártatlannak tűnő tüneteiről a lehető legrosszabb derült ki. A kisfiú – akinek egy hat évvel idősebb bátyja van – immár három éve küzd a halálos kórral, és még mindig nincs túl a nehezén – írja a Bors.

Az angliai Southport városában élő Sharon Hiltonnak ugyan feltűnt, hogy

kisfiának hetek óta hőemelkedése van, néha húzza a lábát, de amikor kiütésszerű foltokat vett észre Max bokáján, még akkor sem aggódott különösebben

– úgy gondolta ugyanis, csak elkaphatott valamit a bölcsődében.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216299537494760&set=a.1537292945945&type=3

Egy idő után mégis elvitte orvoshoz – és milyen jól tette. A szakemberek ugyanis néhány vizsgálat után biopsziára küldték, aminek hamarosan visszajött az eredménye:

A kisfiú leukémiás

– Valósággal sokkolt. Anyaként ha a gyerekednek valami baja lesz, azonnal rákeresel a tünetekre a neten. Biztos mindenki ezt teszi. Persze a leukémia is feljött, de akkoriban még nem gondoltam, hogy valóban az lesz. Sosem készülsz a legrosszabbra

– magyarázta a Liverpool Echónak az édesanya, hozzátéve: egyik nap még a kertben játszadozott a kisfia, pár nappal később pedig már a kezelését kellett megszervezniük.

Három év küzdelem

Mindez három évvel ezelőtt, 2018 augusztusában történt. A kis Max azóta küzd a betegséggel.

Több kör kemoterápián van túl, lassan a kezelések végére ér – a harcnak azonban itt még nincs vége. Az immunrendszere még rendkívül gyenge,

és folyamatosan ellenőrizni kell az állapotát. Ráadásul – mint édesanyja elárulta – a kisfiú elmúlt évei nem közvetlenül csak a betegség miatt teltek nehezen, de az izoláció miatt is.

– Most várnunk kell. Nem tudjuk, meddig, ez minden gyereknél más – mondta Sharon azzal kapcsolatban, hogy most, a kemoterápiák után nem tehetnek mást, mint várakozni, hogy a kis Max immunrendszere újra megerősödjön.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10223698294339057&set=a.1537292945945&type=3

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!