mindenre felkészültek

2021.10.28. 06:35

Aggasztó hírek érkeztek, II. Erzsébet királynőnek romlik az állapota

A királynő már a szobájából sem mozdul ki, az állapota sajnos nem javul.

Britain Queen Elizabeth is seen in this file photo taken on Oct 7, 2021. The Queen has pulled out of the United Nations COP26 climate conference in Glasgow, Scotland, United Kingdom, next week after she was advised by doctors to rest. Over 120 world leaders will attend the summit. (Photo by EyePress News / EyePress via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: EyePress via AFP

A 95 esztendős II. Erzsébet királynőt kórházba szállították és 24 órán keresztül megfigyelés alatt tartották, miután egy eseményen jelezte segítőinek, hogy nem érzi jól magát – írja a Mirror nyomán a Metropol.

Az uralkodót a vizsgálatok után hazaengedték, ám azóta nem nagyon mozdul ki a szobájából, még szeretett kutyáit sem tudja kivinni sétálni, pedig ez mindig a legkedvesebb időtöltései közé tartozott.

Az egészségügyi vizsgálat eredményeiről nem számoltak be, de az orvosok javasolták neki, hogy rengeteget pihenjen.

Ezért a királynő utasításul adta, hogy a jövőbeli eseményekre minden alkalommal el kell őt kísérnie egy családtagnak, mert ha rosszul lenne közben, valakinek át kell vennie a feladatait.

Egészségügyi állapota miatt a vasárnapi istentiszteletet is ki kellett hagynia, amit sosem szokott. Az állapota sajnos azóta sem javul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!