bombázó

2021.10.27. 15:15

Elutasította a sztárfocista az 55 évesen is szuperszexi Salma Hayeket

Salma Hayek egy focistát csábított Franciaországba, de az nem állt kötélnek.

US-Mexican actress Salma Hayek arrives for the world premiere of Marvel Studios' "Eternals" at the Dolby theatre in Los Angeles, October 18, 2021. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: VALERIE MACON / AFP

Fotó: AFP

Menedzserek vagy sportigazgatók helyett hollywoodi sztár próbálta rábeszélni az átigazolásra Edson Álvarezt. A mexikói válogatott futballista mégis kosarat adott. Pedig tán leghíresebb honfitársnője, Salma Hayek csábította az átigazolásra – írja a Ripost.

Több mint két éve szolgálja az Ajaxot, és a francia Stade Rennes hívása ellenére továbbra is a holland sztárcsapatnál tervezi a jövőt Álvarez. Pedig a 24 éves korára már 50-szeres válogatott mexikói középpályást nem akárki, maga Salma Hayek csábította Franciaországba.

„Nagyon hízelgett, hogy Salma Hayek fölhívott telefonon. Rá akart venni, hogy Franciaországba szerződjek. Meglepett és jól is esett, de világos a döntésem, az Ajaxnál akarok maradni, és ezt el is mondtam neki Egyelőre nem tudtam kitörölhetetlen nyomot hagyni a szurkolókban, pedig ez a célom. Ehhez azonban még sokat kell tennem”

– idézte Álvarezt a holland De Telegraaf.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az Oscar-díjra nevezett mexikói-amerikai színésznő persze nem szurkolóként csábította volna a Rennes-hez a focistát. A szexszimbólum férje Francois-Henri Pinault üzletember, a francia klub multimilliárdos tulajdonosa.

„Ő egy nagyszerű és világhírű színésznő, hihetetlenül nagy sztár. Sokra értékelem, minden mexikói számára egy igazi példakép, mert rengeteget küzdött azért, amit mára elért”

– hízelgett Salma Hayeknek a futballista.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!