brutális

2021.10.11. 07:50

Óriási botrány: elrabolta és megerőszakolta exmenyasszonyát a valóságshow-hős

Tizenkét–húsz évig terjedő börtönbüntetés elé néz.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Geoffrey Paschelt azzal gyanúsítják, hogy elrabolta és bántalmazta menyasszonyát. Egy kétnapos tárgyalást követően az esküdtszék bűnösnek ítélte – írja a Bors.

A bűntény 2019. június 9-én történt: a TLC házasodós valóságshow-jából ismert sztár és menyasszonya hazaértek, mire a férfi nekirontott.

Paschel nyakánál fogta menyasszonyát, a fejét nekiütötte a falnak több alkalommal, majd földhöz vágta és megrángatta.

– nyilatkozta a védőügyvéd.

A férfi ellopta a nő telefonját, és nem engedte neki, hogy elhagyja a lakást, azonban a nő sikeresen elmenekült egy szomszédhoz az éjszaka. Kihívták a rendőröket, akik egyből észrevették a menyasszonyon kialakult véraláfutásokat, a mentők pedig agyrázkódást állapítottak meg nála.

Visszaeső bűnöző

Kiderült, hogy Paschelnek nem ez volt az első ilyen esete. Sok jelentés érkezett arról, hogy a valóságshow-hős előző menyasszonyát is bántalmazta. A TLC rajongói több petíciót is írtak, sokan meg felléptek azért, hogy távolítsák el a sorozatból az ellene felhozott vádak és a büntetett előélete miatt.

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozata, önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!