megdöbbentő

2021.10.06. 08:30

Ötödjére is válik a magyar fociválogatott volt szövetségi kapitánya – Máris új nővel látták

Még a barátait is meglepte, hogy elválik 27 évvel fiatalabb párjától az egykori focisztár.

Lothar MATTHAEUS, single image, trimmed single motif, portrait, portrait, portrait. Soccer Laenderspiel, WM Qualification Group J matchday 5, Germany - Armenia 6-0 on 05.09.2021 in Stuttgart, Mercedes Benz Arena. (Photo by Frank Hoermann / SVEN SIMON / SvenSimon / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: Frank Hoermann / SVEN SIMON / SvenSimon / dpa Picture-Alliance via AFP

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Ötödik házassága is befuccsolt Lothar Matthäusnak. A magyar fociválogatott egykori szövetségi kapitányát 60 évesen is kirobbanó formában kapták lencsevégre egy míkonoszi strandon, ahol egy gyönyörű fiatal nővel önfeledten élvezték egymás társaságát – csakhogy a hölgy nem az egykori szövetségi kapitány felesége, Anastasia.

Júniusban még Anastasia 33. születésnapját ünnepelték egy népszerű müncheni étteremben, illetve szeptember elején is együtt mentek el Matthäus lánya, Viola olaszországi esküvőjére – de mint utólag kiderült, már nem házaspárként!

" data-instgrm-version="14">

 

View this post on Instagram

 

A Bild megkeresésére Matthäus megerősítette, hogy már január óta külön élnek a feleségével:

„Senki nem kérdezgetett eddig minket, mi pedig nem kötjük az emberek orrára a magánéletünket.”

Hat évvel, egy szlovákiai barokk vendégházban megtartott romantikus esküvőjük után tehát úgy döntöttek, hogy külön folytatják útjukat, de közös gyermekük, a hétéves Milan érdekében fenntartják a jó viszonyt.

„Egy bizonyos ponton túl rájöttünk, hogy az érdekeink túlságosan eltávolodtak egymástól – nyilatkozta a német lapnak a Bors szemléje szerint.

– Minden egyéb részlet magánügy, amihez senkinek sincs köze. Röviden ennyi: nem volt vita, harag, más partnerek. Jól kijövünk egymással és továbbra is barátok vagyunk. Számunkra a legfontosabb, hogy Milannal minden rendben legyen. Egyikünk sem szeretne többet mondani erről.”

Az újság kérdésére a volt feleség is reagált, és megerősítette a hírt: „Ez közös döntésünk volt. Nem is oldhattuk volna meg jobban, minden békésen ment.”

Továbbá reagált a nyaralás alatt készült képekre:

„Lothar több mint fél évig volt egyedül, szabad, azt csinál, amit akar. Részemről ez teljesen rendben van és én is jól vagyok.”

Matthäus is szűkszavúan nyilatkozott a hölggyel készült fotókkal kapcsolatban: „Csak néhány hete ismerjük egymást. Túl korai lenne többet mondanom.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában