Volt, aki elhitte...

2021.11.29. 06:04

Ha szexelünk, meggyógyul! - színésznő buktatta le az ismert nőgyógyászt

Még becenevet is kapott az orvos, aki hazug ígéretekért cserébe feküdt le pácienseivel.

Hihetetlen sztorival buktattak le egy olasz nőgyógyászt. Dr. Giovanni Miniello, aki az olasz nők között csak Dr. Varázsfuvola becenévre hallgat, otthagyta hivatását, miután lelepleződött, hogy rákkeltő vírusban szenvedő nőknek azt mondta, a vele való szex a gyógymód írja a dailystar nyomán a Bors. 

A Le Iene olasz televízió újságírói folytattak titkos nyomozást az orvos ellen. A hírek szerint a 33 éves színésznő, akit betegnek álcáztak, termékenységi problémák miatt fordult hozzá.

Néhány vizsgálat után azt mondta, hogy a nő a humán papillomavírus (HPV) jeleit mutatta, amely egy szexuális úton terjedő vírus, és rákot okozhat, annak ellenére, hogy a kenetvizsgálat eredménye negatív volt.

Amikor a nő felvette vele a kapcsolatot a teszteredményekért, elborzadt, mert a férfi azt mondta, hogy meggyógyulhat, ha szexel vele. A beszélgetés hevében pedig fel is ajánlott számára egy időpontot.

Sok nőt mentettem meg a rákos megbetegedéstől, akikkel kapcsolatba kerültem, szex után mind negatívak lettek  – magyarázta a doktor.

Azt is mondta a nőnek, hogyha egy hozzá hasonló, beoltott emberrel szexel, az védettséget ad neki a HPV ellen.

A szállodai szobában az orvos fehérneműre vetkőztette, miközben azt mondta neki, hogy az aktus után mentes lesz a vírustól. Amikor a beépített színésznő a védekezésről kérdezte, a férfi azt mondta: felesleges, mert

ha óvszert húzna, akkor a nő nem kapná meg a védettséghez szükséges antitesteket.

Egy óvatlan pillanatban azonban egy újságíró lépett be a szobába, és meglepte a félmeztelen 60 éves férfit, aki tiltakozni kezdett. Szerinte soha nem kényszerítette a nőket arra, hogy szexeljenek vele, és mindig meghagyta nekik a választás abszolút szabadságát.

Marika Massara, a Bariban működő Erőszakellenes Központ koordinátora elmondta: – Az elmúlt napokban több tucatnyi bejelentést kaptunk. Mind olyan nők, akik hasonló helyzetet éltek át.

Néhányan fontolgatják, hogy feljelentést tesznek, mások félnek, mert magas a másodlagos áldozattá válás mértéke – tette hozzá.

A bari ügyészség vizsgálatot indított az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!