Nem semmi...

2021.11.25. 07:25

Kitálalt Harry herceg volt szeretője: ezért örül, hogy véget ért a kapcsolatuk

Harry herceg évekkel ezelőtt meglehetősen botrányos életet élt. Féktelen bulizásaitól, viszonyaitól és droghasználatától sokszor volt hangos a sajtó. Diana és Károly fiatalabbik fia azonban ma már sokkal visszafogottabb.

A kétgyermekes családapát azonban időről időre kísérti a múltja. Hétfőn este mutatta be a brit köztelevízió azt a dokumentumfilmet, ami bátyjával közös viaskodását dolgozza fel. nemrég pedig azért került a középpontba, mert fontolgatja az apasági tesztet, hogy véget vessen a pletykáknak, miszerint nem is Károly a vérszerinti apja.

Harryt most nem várt helyről támadták meg. Egykori szeretője beszélt tíz évvel ezelőtti kapcsolatáról a herceggel. Florence St George még 2011-ben randizott a királyi család tagjával, de valamiért nem alakult ki köztük komoly kapcsolat. A modell most elmondta: örül annak, hogy akkor véget ért a románc.

Szerencsés vagyok, amiért nem voltunk sokáig együtt.

„Hátborzongatónak találtam, hogy ennyire a reflektorfényben, a fókuszban vagyok. Ezért viszonylag gyorsan hoztam egy döntést, amiről utólag kiderült, hogy helyes volt. Sőt, ez volt az egyetlen járható út.”

Az egykori modell azonban nem nélkülöz, 2013-ban feleségül ment a milliárdos üzletemberhez, Henry St. George-hoz, két gyermekük született azóta – írja a life.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!