Veszélyben vagyunk

2022.02.05. 13:25

Ijesztő! Egy szempillantás alatt elpusztíthatnak minket a földönkívüliek

Más bolygókról származó, idegen fajok inváziójára kell készülni, figyelmeztet a szakértő.

Hátborzongató jövőképet festett le Nick Pope ufószakértő, aki szerint az emberiségnek esélye sem lenne egy földönkívüli támadás során. Ha valaha is idegen látogatók érkeznének, hogy elfoglalják a Földet, egy pillanat alatt elpusztíthatnák a bolygónkat - írja a Bors. 

 

A híres szakértő véleménye szerint az emberiség két-háromszáz év alatt rengeteget fejlődött a technológia és tudományok terén. Így ha egy nálunk jóval idősebb civilizáció bukkanna fel, annak még fejlettebbek lennének az eszközeik, fegyvereik.

A csúcstechnológiát használó idegenek inváziója „egy szívdobbanás alatt kipusztíthatja az életet a Földön”– figyelmeztet.

Nick Pope, aki a brit kormány megbízásából vizsgálja az idegen civilizációkat, és azt állítja, hogy ha az emberek valaha kapcsolatba kerülnek földönkívüli élettel, a faj valószínűleg több millió vagy akár milliárd évvel előttünk jár majd.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!