Meglepetés

2022.04.12. 12:40

Hatalmas örömhír a rajongóknak: babát vár Britney Spears

A hosszú gyámság alól szabadult amerikai popénekes egy Instagram-bejegyzés szerint a harmadik gyerekével várandós.

A rajongók gratuláltak Spearsnek, aki posztjában azt írta, vett egy tesztet, miután partnere, Sam Asghari a hasára tett vicces megjegyzést. A 40 éves énekesnő korábban megosztotta, hogy "családot szeretne" 28 éves fitneszmodell partnerével - írja a Bors.

 

A hétfői bejelentés több hónappal azután történt, hogy Spears kiszabadult apja több mint egy évtizedes gyámsága alól, mely az énekesnő mindennapi életét irányította. 

 

A határozatot megelőző bírósági meghallgatásokon Spears elmondta, hogy akarata ellenére fogamzásgátló tablettát kellett szednie.

 

 


 

A pár szeptemberben tartotta az eljegyzését, a popsztár azzal viccelődött, hogy a lánykérés már "rég esedékes" volt - írta a The Guardian online kiadása. Az Instagram-posztban Spears azt írta:

 

"Olyan sokat fogytam, hogy elmehessek Mauira, most meg visszahízzom. Azt gondoltam, mi történt a hasammal? A párom azt mondta, ugyan, csak ételterhes vagyok. Csináltam is egy terhességi tesztet, gyerekem lesz".

 

Spearsnek két fia van, Sean és Jayden, akiknek nevelésén volt férjével, Kevin Federline-nal osztozik.

 

Borítókép: Instagram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!