Késő bánat...

2022.09.06. 05:05

Megdöbbentő dolgot mondott Michael Jackson haláláról a volt felesége

Michael Jackson 1996-ban feleségül vette egyik orvosi asszisztensét, Debbie Rowe-t. A nő most részben magát okolja Jackson haláláért.

Forrás: AFP

Fotó: Yoshikazu TSUNO

Debbie Rowe úgy érzi, ha annak idején jobban próbált volna segíteni a pop királyának, hogy hagyjon fel a függőségeivel és ne szedjen annyi pirulát, akkor még lehet ma is élne Jackson – írja a The Sun. 

A hivatalos orvosi jelentés szerint a sztár 2009-es halálát szívleállás okozta, de annyi nyugtató volt Jackson szervezetében a halálakor, ami állítólag egy rinocérosz elkábításához is elég lett volna.

Fotó: Frederic J. Brown / Forrás: AFP

Rowe akkor ismerkedett meg Jacksonnal, amikor az énekes arckezelésekre járt a bőre fehérítése miatt, és ő volt az egyik ápolója – de csak 15 évvel később házasodtak össze. A nő fekete ruhát viselt az esküvőjükön, de sosem derült ki, miért. Elmondása szerint nem volt jó anya, Jackson sokkal jobb apa volt. Most egy dokumentumfilmben beszélt mindezekről, és ma már nagyon bánja, hogy nem segített idejében Jacksonnak. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!