Bulvár-celeb

2022.11.17. 09:39

Drámai részleteket árult el kisfia tragikus haláláról Cristiano Ronaldo

A Manchester United világsztárjának, Cristiano Ronaldónak áprilisban születtek ikrei párjától, Georgina Rodrígueztől. A két gyermek közül csak a kislány maradt életben, az újszülött kisfiú meghalt. Ronaldo egy interjúban elárulta, hogy a gyermek hamvait az otthonában őrzi és mindig beszél hozzá.

Fotó: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

A The Sun megírta, hogy Ronaldo egy interjúban elárulta, hogy a kisfia, Angel hamvait az édesapja hamvaival együtt a saját otthonában kialakított kápolnában őrzi.

„Állandóan beszélek hozzájuk, ők mindig velem vannak. Segítenek abban, hogy jobb emberré, jobb apává váljak. Ez egy olyan dolog, amire nagyon büszke vagyok.

Folyamatosan üzennek nekem, különösen a kisfiam” – mondta az ötszörös aranylabdás.

A portugál sztár azt is elárulta, hogy a többi gyermeke teljesen összezavarodott és nem értették, amikor a kórházból csak a kislánnyal, Bellával tértek haza.

„Gio hazajött és a gyerekek folyton azt kérdezték: 

Hol van a másik baba, hol van a másik baba?” – osztott meg részleteket a tragédiáról Ronaldo.

A 37 éves futballsztár a legidősebb fiával, Cristiano Juniorral együtt zokogott a hálószobában, amikor közölte vele a tragikus hírt, de a többi gyermek csak később értette meg, mi történt valójában.

Ronaldo az is elmondta, hogy Angel a mai napig a mindennapi életük része maradt, de az utóbbi hat hónap borzasztóan megviselte őt.

„Ez volt életem legnehezebb időszaka, mióta édesapám meghalt” – nyilatkozta Ronaldo, akinek 2005-ben májelégtelenségben halt meg az édesapja, Jose Dinis Aveiro.

Ronaldo az interjúban kíméletlenül nekiment klubjának, a Manchester Unitednek, és azt állította, az angol klub elárulta őt – írja az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!