Bulvár-celeb

2022.11.05. 14:00

Harry herceg borítja a bilit, és még szexel is az új könyvében

Bár II. Erzsébet halála miatt eltolták a könyv publikálási dátumát, kedvenc unokája kész magára haragítani az egész világot.

Forrás: APF

Harry herceg hamarosan megjelenő könyve, a Spare önmaga számára íródott, mert "elege lett abból, hogy megpróbálja boldoggá tenni a családját" - állítja egy bennfentes. A nem kevés botránnyal kecsegtető könyv 2023. január 10-én jelenik majd meg, a megjelenést II. Erzsébet királynő halála miatt halasztották el - írja a Ripost.

"Nem lehet mindig úgy élni az életed, hogy csak azt lesed, hogyan tudod boldoggá tenni a családodat, a testvéredet. Magadnak kell megtalálnod a saját boldogságodat. Éppen ezért ez a könyv inkább Harryről fog szólni, mint a többiekről" - állítja a forrás, aki hozzátette: "Az egyszer biztos, hogy nem ez lesz a legnyugodtabb karácsonya a királyi családnak."

Forrás: AFP

Tom Bower életrajzíró azt mondta, hogy ez a könyv hatalmas üzlet lesz Harrynek és feleségének, Meghan Markle-nek. A kötet egy hatalmas, három könyvből álló, 36 millió font értékű üzlet része, amelynek bevételét jótékony célokra fordítják állítólag – bár nem tudni, hogy ez tartalmazza-e a könyv jogdíjait.

A Sunnak nyilatkozó bennfentes szerint a kiadó nem volt elégedett a könyvvel, sokkal több botrányos részletet akartak, ezért Harry a valóságot kissé eldeformálta. Majd amikor meghalt a nagyanyja, finomítani akart a könyvön, de a kiadó ezt már nem engedélyezte.

"Valós aggodalomra ad okot, hogy ez azt jelenti, hogy Harrynek szexelnie kellett a könyvben, és olyan kinyilatkoztatásokat kellett beleírnia, amelyekkel talán még ő sem tud azonosulni annyira" - állítja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!