Bulvár-celeb

2022.11.04. 18:30

Nem csak a bűnözők lába remeg meg a világ legszexisebb rendőrnőjének mellei láttán

Örökre levetette az egyenruhát, azóta pedig forró fotóiból és nehézbombázó alakjából él meg a volt őrmester.

Forrás: Instagram

14 éven keresztül szolgált és védett Leanne Carr, végül azonban úgy döntött: a vetkőzés és a pózolás jobban fekszik neki - írja a Bors. Azóta utazgat a világban, és egzotikusabbnál egzotikusabb helyeken mutogatja magát, valamint pikáns betekintést enged "a meztelen valóságba" fizetős erotikus OnlyFans-oldalán. 

A lincolnshire-i rendőrség volt őrmestere végül annyira összebalhézott a kollégáival, hogy felmondott. Aligha dönthetett volna jobban.

A 37 éves Leanne 2018-ban sokak nemtetszését vívta ki, miután kollégái megvádolták azzal, hogy betegszabadsága alatt utazgat-nyaralgat a nagyvilágban. Ő akkor azzal védekezett: olyannyira kikészült lelkileg, hogy ezek az utazások segítenek csökkenteni a stresszt az életében, ami lebetegítette. Később azonban már azt érezte: a toxikus munkakörnyezet miatt nincs maradása.

Leanne jelenleg utazó influenszerként jellemzi önmagát, bloggerként, ám sejthető, hogy posztjait javarészt a mellben erős tartalmak miatt követik. Sejtheti ezt ő is, hiszen már a TikTok, az instagram és a YouTube mellett az OnlyFans-en is jelen van.

Kijelenthetjük: noha leszerelt, még mindig ő a világ legdögösebb rendőrnője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!