Bulvár-celeb

2023.01.11. 14:16

Borzalmas, mire figyelmeztet az időutazó

Inkább fantasztikus, mint tudományos...

Illusztráció: Shutterstock

Mindenkit sokkolt állításaival egy magát időutazónak valló tiktokker. A 135 ezer követővel rendelkező @radianttimetraveler néven ismert Eno Alaric múlt hét csütörtökön egy videójában jelentette be az elképzelhetetlent.

 

A 2671-ből visszatérő időutazó szerint március 23-án egy idegen faj fog érkezni a bolygónkra. Elsődleges feladatuk pedig az lesz, hogy kiválasszák a „legjobb embert” és elvigyék egy másik bolygóra. Kijelentette, hogy pontosan nyolcezer ember fognak kiválasztani, mint az emberiség megmentői.

 

- Egy idegen, akit 'A Bajnok' néven hívnak, elvisz néhány embert egy másik lakható bolygóra. A Bajnok a legjobb embereket fogja kiválasztani a Földről – olvasható a videóban.

 

Mind erre pedig az állítólagos időutazó szerint azért van szükség, mert egy másik idegen faj miatt a Földet a teljes elpusztulás fogja fenyegetni, és az emberiség csak így maradhat majd életben.

 

A TikTok-videót már közel hatszázezren nézték meg:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!