Bulvár-celeb

2023.04.08. 23:55

Húsvétra jósolta Nostradamus a világvégét

Közel a vég?

Fotó: Leemage via AFP

A világ legkülönbözőbb vallásának hívői évszázadok óta hangoztatják, szerintük mikor és hogyan ér véget az általunk ismert civilizáció, vagy hogyan fog elpusztulni a Föld. Meg kellett volna szűnni az életnek 1000-ben, 2000. január 1-jét se lett volna szabad élve megélni, de 2012 decemberében is várni kellett volna az apokalipszist - írja a Ripost.

Állítólag az egyik legbiztosabbnak tartott jós, Nostradamus ugyan több látomást is ránk hagyott az utolsó napot illetően. Ezek pedig nem feltétlenül vágnak egybe, azonban egy már többször is idézett könyv, a Reader’s Digest Misztikus történetek gyűjteménye szerint

egy április 25-én esedékes húsvét vasárnap pusztulunk el mindannyian. A műben az áll, hogy Nostradamus elképzelése szerint 2038-ban veszünk végső búcsút a földi léttől.  

Így jelenleg még nincs mitől tartanunk, éppen egy aszteroida sem közelít felénk, amiért figyelmeztetést kellene kiadnia a NASA-nak, és az UFO-k támadására is várnunk kell még.

Az (egyik) élő Nostradamusnak kikiáltott Craig Hamilton-Parker ugyanakkor 2023-ra igen baljós dolgot jósolt: ez év novemberében kitör a III. világháború, amikor Oroszország megtámadja Németországot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!