Bulvár-celeb

2023.06.03. 20:00

Ezekbe a gyönyörű mellekbe még az Aréna is belepirult, csoda, ha a focimeccset látta valaki

Veronika a világ legszebb természetes melleit hozta el nekünk.

MW

Forrás: Instagram

Az utóbbi hónapokban az Egyesült Államokban tett szert óriási népszerűségre, de az Európa-liga szerdai döntőjén a Puskás Aréna lelátóján, tetőtől talpig piros-fehér-zöldben feszített Veronika Rajek. A 27 éves szlovák modell azért érkezett Budapestre, hogy kiszurkolja kedvenc olasz focicsapata, az AS Roma El-győzelmét a Sevilla ellen. Ez ugyan nem sikerült, de a bombázó így is nagy sikert aratott szexi kinézetével - írja a Bors.

Veronikának az Instagramon 5 milliós rajongótábora van, a szexi influenszert gyakran vádolják azzal, hogy pompás melleit sebészi beavatkozásnak, dögös képeit pedig számítógépes manipulációnak köszönheti. Gyakran fel is jelentik a közösségi oldalnál mint kamuprofilt.

Ő viszont büszkén és harcosan megvédi magát, nemrég orvossal igazoltatta is, hogy természetesek a mellei. A "szakvélemény" szerint övé "a világ legszebb természetes mellei", amiket a sebész valaha látott. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!