sokkoló részletek

2021.10.09. 07:25

Megfojtotta gyönyörű feleségét, majd amikor a rendőrök el akarták fogni, öngyilkos lett

Fejbe lőtte magát az a férfi, akit a felesége megölésével gyanúsítottak a hatóságok.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A fején lőtt sebbel holtan találták a rendőrök Floridában azt a férfit, akit a felesége megölésével gyanúsítottak a hatóságok – írja a CBS News alapján az Origo.

Tom Sharkey ellen szeptember 29-én adtak ki elfogatóparancsot, a hatóságok szerda reggel kopogtattak be a lánya Fort Meyers-ben található házának ajtaján, miután megtudták, hogy a férfi éppen ott tartózkodik. Mire azonban beléptek a házba, Tom öngyilkos lett.

A 26 éves Alexis Sharkey meztelen holttestét tavaly novemberben találták meg egy út mentén a texasi Houstonban.

A boncolás később megállapította, hogy az influenszerként dolgozó nőt megfojtották.

A válásról beszélt a nő a halála előtt

A szerdai sajtótájékoztatón a rendőrség azt mondta, hogy a férfi korábban félrevezette a hatóságokat a vallomásában, és

a felesége halála után körülbelül két héttel elhagyta az államot.

Augusztusban Tom, aki ekkor már Georgiában élt, beleegyezett egy találkozóba a hatóságokkal, később azonban a nyomozók mégsem találták meg.

Amellett, hogy Tom egyáltalán nem volt együttműködő a hatóságokkal, az is kiderült, hogy korábban már volt példa köztük kapcsolaton belüli erőszakra, a nő pedig halála előtt a válásáról beszélt.

A rendőrök azt mondták, hogy a nyomozás során világossá vált, hogy egyedül a férjnek volt indítéka, eszköze és lehetősége a nő megölésére.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!