Horror

2021.12.05. 13:13

Sokkoló: fej nélküli holttest esett ki egy autóból

A kannibál férfi nem először támadt rá egy emberre. Borzasztó dolgokat állított a rendőröknek kihallgatása során.

Szombat reggel a rendőrök Szentpéterváron megközelítettek egy kerítésnek ütközött és az autópálya szélén hagyott Mitsubishit. A jármű közelében egy földön heverő lefejezett holttestet találtak, amit több szúrásnyom is borított. Továbbá a kocsiban emberi vért és egy lapátot is találtak.

A holttest a jármű csomagtartójából esett ki, amikor az a kerítésnek ütközött – írja a Daily Beast alapján a Ripost.

A rendőrség azonnal letartóztatott három gyanúsítottat. Az egyikük, a 23 éves Jegor Komarov sokkolta a nyomozókat, amikor bevallotta, hogy kannibál.

A Mitsubishiből előkerült holttest az 50 éves Arkad Kazyaniné volt, aki örmény állampolgár és szentpétervári lakos volt. Komarov elismerte, hogy megölte Kazyanint. Sőt egy korábbi gyilkosságát is beismerte.

Állítása szerint, minden ok nélkül megölt és megevett egy embert, csak azért, hogy megtudja, milyen az íze. Korábbi áldozata egy 38 éves bróker lehet, akinek a holttestére tavaly szeptemberben találtak rá a rendőrök egy lefolyóban.

„Hiába öltem meg azt Szosznovkában, kiderült, hogy nem volt finom” – állította a kannibál férfi.

Azt is elmondta, hogy egy helyi parkban vadászott áldozatra, ahol nincsenek biztonsági kamerák. Letartóztatása során a férfi sikoltozott és megfenyegette a rendőröket: „Mit csinálnak? Halálra haraphatom magukat!”

Hátborzongató belegondolni, hogyha nem vezet óvatlanul és nem okoz balesetet, lehet soha nem derült volna fény Jegor Komarov kettős gyilkosságára. A bíróságnak január 20-ig kell hivatalosan is vádat emelnie a kannibál férfi ellen, addig is előzetes letartóztatásba helyezték.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!