Felfoghatatlan

2022.04.09. 09:34

Gyomorforgató: Több orosz katona is megerőszakolt egy 9 éves ukrán kislányt

A háború kitörése óta több nő és lány állítja, hogy orosz katonák megerőszakolták őket, de ennyire megrázó beszámoló még sosem kerül elő.

A nők elleni háborús erőszakról a híradások még utólag is legfeljebb csak töredékesen számolnak be, pedig a háború szerves részét képzi a magára hagyott nők ellen elkövetett szexuális erőszak. Azt, hogy a most zajló ukrán-orosz háborúban mi történik a frontvonalak mentén élő nőkkel sokat nem tudhatunk. Bár a a közösségi médiában máris jelentek meg sokkoló beszámolók. 

 

Egy ukrán újságírónő, Alina sokkoló törtnénetett osztott meg a közösségi-oldalán:

 

Ez az család nem tudott elmenekülni. A szülőket a 9 éves kislányuk szeme láttára lőtték agyon az orosz megszállók, majd a kislányt tizenegyen katona megerőszakolta, legalább is a halottkém vizsgálata alapján a lány testén ennyiféle spermaminta volt. Ez még mindig nem volt elég a kislány ezután kivégezték, és egy Z betűt véstek a hátába- mesélte megtörten Alina a Bors cikke szerint.


Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!