tragédia

2021.08.01. 16:36

Holtan találtak rá a 4 éves kisfiúra a játékai között

A nagymama még az ágyába fektette le az unokáját, de reggelre már nem találta.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Családi tragédia történt Hurricane cityben, július 25-én eltűnt egy 4 éves kisfiú. Este a nagymama az unokáját még befektette az ágyába. Aki az este folyamán megijedhetett és bebújt a játékai közé, amit egy ládában tartottak.

Másnap reggel, mikor mamája fel akarta kelteni, nem találta és a hívásra sem reagált a kisfiú. A család kihívta a rendőrséget és elkezdték a keresést, sajnos csak vasárnap délelőtt bukkantak rá. Pedig a rendőrség mindent megtett, hiszen egy csapat a szomszédságot kérdezte, addig a másik csapat a házat nézte át. A rendőrök kétszer is átkutatták a házat, de csak harmadjára találták meg a kisfiú testét a ládában, aki valószínűleg már az első este halott volt.

A kis utahi városban mindenkit meghatott az eset és a közösség összefogva szeretné eltemetni a kisfiút, valamint egy alapítványt is akarnak támogatni, amely az eltűnt gyerekek eseteivel foglalkozik.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!