sztárparádé

2021.10.19. 14:03

McCartney és Swift is beiktat rock and roll hírességeket

Az október 30-i clevelandi esten McCartney a Foo Fighters jelentőségét fogja méltatni, Taylor Swift a dalszerző Carole Kinget fogja beiktatni.

British iconic musician Paul McCartney performs live on stage at The O2 arena during his 'Freshen Up' tour, in London, UK on December 16, 2018. (Photo by Alberto Pezzali/NurPhoto) (Photo by Alberto Pezzali / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Alberto Pezzali

Paul McCartney és Taylor Swift is beiktat új tagokat a Rock and Roll Hírességek Csarnokának jövő heti ünnepségén.

Az október 30-i clevelandi esten McCartney a Foo Fighters jelentőségét fogja méltatni. Az ex-Beatle jó kapcsolatban van Dave Grohllal, a Foo Fighters frontemberével, és a ceremónia után már mindketten két „minőségükben” szerepelnek majd a hírességek csarnokában. Korábban McCartney a Beatlessel és szólóban, Grohl a Nirvanával lett a rock and roll hivatalos halhatatlanja.

Taylor Swift a dalszerző Carole Kinget fogja beiktatni, emellett fel is lép Jennifer Hustonnal együtt.

Tina Turner laudációját Angela Bassett színésznő mondja el, aki az énekesnőről 1993-ban készült életrajzi filmben (What's Love Got to Do With It?) a főszerepet alakította. Tina Turner munkássága előtt Christina Aguilera, Mickey Guyton, H.E.R. és Bryan Adams színpadi produkcióval fog tisztelegni október 30-án.

A hétfői bejelentés szerint Drew Barrymore a Go-Go's, Lionel Richie pedig Clarence Avant beiktatási beszédét fogja elmondani, de bekerül a hírességek csarnokába Jay-Z, Todd Rundgren, a Kraftwerk, Charlie Patton, Gil Scott-Heron, LL Cool J, Billy Preston és Randy Rhoads is.

Borítókép: Paul McCartney

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!