folynak a tárgyalások

2018.05.02. 11:01

Gerrard izgalmasnak találja a Glasgow Rangers irányítását

Steven Gerrard csütörtökön folytatja a tárgyalást a Glasgow Rangers labdarúgócsapatának vezetőivel a skót együttes szakmai munkájának irányításáról, s a feladatot érdekesnek minősítette.

Former Liverpool player Steven Gerrard (C) takes his seat for the English Premier League football match between Liverpool and Burnley at Anfield in Liverpool, north west England on March 12, 2017. / AFP PHOTO / Paul ELLIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Paul Ellis

A Liverpool és az angol válogatott korábbi klasszis játékosa a BT Sport televíziónak elmondta: igaz az a sajtóhír, amely szerint tárgyalt a 146 éves klub vezetőivel, de korai még kijelenteni, hogy a következő szezonban ő lesz az együttes vezetőedzője.

„Mindössze a kezdeti beszélgetéseken vagyunk túl, és mivel a napokban elfoglalt vagyok, folytatjuk az egyeztetéseket”

- nyilatkozta Gerrard. Elárulta: pozitív tárgyalásokon vannak túl, a feladatot pedig „érdekesnek” minősítette.

A 37 éves Gerrard két éve vonult vissza az aktív játéktól, jelenleg a Liverpool utánpótlásában tevékenykedik, de korábbi nyilatkozataiban már többször utalt arra, hogy szívesen kipróbálná magát vezetőedzőként.

A Glasgow Rangers azt követően bontott szerződést a 43 éves Graeme Murty edzővel, hogy a csapat áprilisban két mérkőzésen is súlyos vereséget szenvedett a Celtictől. A hónap közepén a skót FA Kupa elődöntőjében 4-0-ra, vasárnap bajnoki összecsapáson 5-0-ra kapott ki legnagyobb hazai riválisától.

Borítókép: AFP PHOTO / Paul Ellis

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában