dicsőség

2018.05.05. 19:23

Nagy Mihály is bronzérmet nyert

A 23 éves versenyző karrierje eddigi legnagyobb sikerét érte el az oroszországi Kaszpijszkban zajló birkózó Európa-bajnokság szombati versenynapján.

Nagy Mihály bronzérmet nyert a szabadfogásúak 79 kilogrammos kategóriájában az oroszországi Kaszpijszkban zajló birkózó Európa-bajnokság szombati versenynapján.

A Sziget SC sportolója pénteken bravúros győzelmet aratott a nyolc között, majd az elődöntőben szoros küzdelemben veszített, a szombati helyosztón pedig a moldovai Alexandru Burcával küzdött meg, s remek birkózással 8-1-re győzött.

A 23 éves versenyző karrierje eddigi legnagyobb sikerét érte el, a felnőttek között korábban még nem állhatott dobogóra világversenyen.

Nagy Mihály a magyar küldöttség ötödik érmét nyerte. Pénteken Barka Emese (57 kg) lett harmadik, míg korábban kötöttfogásban Korpási Bálint (72 kg), Lőrincz Tamás (77 kg) és Kiss Balázs (97 kg) szerzett bronzot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában