nfl

2020.02.05. 19:01

A Jaguars két meccsét is Londonban játssza

Az amerikaifutball-liga (NFL) 2007 óta rendez alapszakasz-mérkőzéseket a brit fővárosban, de arra még nem volt példa, hogy egy klub egy idényben kétszer is pályára lépjen az Egyesült Államokon kívül.

Buffalo Bills Wide Receiver Chris Hogan (15) is pursued by Jacksonville Jaguars Corner Back Dwayne Gratz (27) and Jacksonville Jaguars Linebacker Paul Posluszny (51) during the NFL Week 7 match between Jacksonville Jaguars and Buffalo Bills played at Wembley Stadium, London on October 25th 2015. Photo by Joe Toth / Backpage Images / DPPI

Forrás: AFP / BACKPAGE IMAGES Ltd / DPPI

Fotó: Joe Toth

Ebben az évben négy meccsre Londonban és egyre Mexikóvárosban kerül sor.

Az európai összecsapások közül kettőt a Tottenham Hotspur stadionjában, kettőt pedig a Wembleyben rendeznek,

ez utóbbiaknak lesz pályaválasztó együttese a floridai klub.

Eddig a Londonban pályára lépő gárdák a következő héten mindig szabadnaposak voltak. Ez két európai meccs esetén már azért nem megoldható, mert

a 17 hetes alapszakaszban minden csapat csak egyszer szabadnapos, így idén a Jacksonville két egymást követő héten szerepel Londonban, s a második után lesz pihenőn.

A 2013 óta minden évben egy hazai találkozóját Londonban megrendező Jaguars azt is bejelentette, hogy a Houston Texans, az Indianapolis Colts, a Tennessee Titans, a Cleveland Browns, a Detroit Lions és a Miami Dolphins hatosból kerül majd ki a csapat két londoni ellenfele.

Forrás: MTI

Borítókép: A Buffalo Bills és a Jacksonville Jaguars meccse még 2015-ben a Wembleyben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában