váltás

2020.03.26. 13:25

Shearer szerint Kane jövőre távozhat a Tottenhamtől

A futballista nyitott lenne arra is, hogy a következő szezont már a Manchester Unitednél kezdje meg.

Tottenham Hotspur's English striker Harry Kane has an unsuccessful shot during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium in London, on December 22, 2019. - Cheslea won the game 2-0. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Alan Shearer, az angol labdarúgó Premier League történetének legeredményesebb játékosa szerint Harry Kane jövőre elhagyja majd a Tottenham Hotspurt, ha a csapat nem nyer semmilyen trófeát.

A 26 esztendős válogatott támadó 2004-ben került a Spurs akadémiájára, és 2009 óta játszik a felnőtt csapatban, de eddig sem hazai, sem nemzetközi szinten nem szerzett első helyet az észak-londoniak színeiben.

Sajtóértesülések szerint Kane nem zárja ki az eligazolás lehetőségét, és nyitott lenne arra is, hogy a következő szezont már a Manchester Unitednél kezdje meg.

„Azt gondolom, hogy ha a következő 12 hónapban nem nyer semmit, akkor el kell igazolnia” – nyilatkozta Shearer, aki 260 góllal vezeti a PL legeredményesebb játékosainak örökranglistáját.

A combhajlítóizom-sérüléséből jelenleg is lábadozó Kane most 136 találatnál jár, Shearer szerint pedig akár a következő években meg is döntheti a rekordot, de ehhez számos tényező szükséges.

„Kérdés, hogy milyen lesz az erőnléte, hol játszik és ott milyen sikereket ér el. Ha egészséges és sokat tud futballozni, illetve marad a PL-ben, akkor egy napon összejöhet neki, de nem lesz könnyű” – fogalmazott a 49 éves Shearer, aki 1992 és 2006 között 441 bajnoki meccsen érte el a 260 gólt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában