Járvány

2020.03.26. 12:57

Uli Hoeness: új futballvilág vár ránk

Az átigazolási összegek csökkennek majd.

Uli HOENESS admonishing words on the corona crisis. Archive photo; Uli HOENESS (Honess, Honorary President FC Bayern Munich) at press conference, gesture, single image, cut single motif, portrait, portrait, portrait. Annual General Meeting 2019 of FC Bayern Munich eV on November 15th, 2019. Olympiahalle Muechen | usage worldwide

Forrás: AFP

Fotó: Picture-Alliance/AFP

Uli Hoeness szerint teljesen megváltozik majd a futball világa azt követően, hogy a világméretű koronavírus-járvány véget ér.

„Megjósolhatatlan, mi lesz, de én személy szerint a közeljövőben nem tudok 100 milliós átigazolásokat elképzelni – jelentette ki a Bayer München korábbi elnöke, jelenlegi tiszteletbeli elnöke. – Az átigazolási összegek csökkennek majd, a következő két-három évben nem azon a szinten lesznek, mint most.”

A 68 éves szakember hozzátette:

„Mivel minden ország érintett, nagy valószínűséggel új futballvilág vár ránk.”

Hoeness a jelenlegi helyzetben nemcsak a veszélyt látja, hanem annak a lehetőségét is, hogy a „koordináták valamennyire megváltozzanak”.

Véleményt mondott a német politikáról is, amely szerinte „szenzációs munkát végez”, s mivel emberi életekről van szó, úgy gondolja: most nemcsak beszélni kell a szolidaritásról, hanem meg kell élni.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában