Eldőlt

2020.04.02. 15:27

Modric 2021 nyaráig a Real Madridban marad

Amikor nem játszik csúcsformában, akkor is megbízható teljesítmény nyújt.

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric crosses the ball during the Spanish Super Cup final between Real Madrid and Atletico Madrid on January 12, 2020, at the King Abdullah Sport City in the Saudi Arabian port city of Jeddah. (Photo by Giuseppe CACACE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Luka Modric, a Real Madrid horvát labdarúgója kitölti a szerződését, és 2021 nyaráig biztosan a spanyol együttesben játszik – számolt be róla az As című spanyol lap.

A szeptemberben már 35. születésnapját ünneplő középpályás madridi jövőjével a szezon eleje óta kiemelten foglalkozott a spanyol sajtó. Különösen azt követően, hogy a Real Madrid által kölcsönadott Martin Ödegaard – aki Modric posztján számításban vehető – kiválóan teljesített a Real Sociedadban, így a tervezettnél korábban visszatérhet.

A horvát játékosnál 13 évvel fiatalabb norvég labdarúgót tavaly nyáron két évre adták kölcsön, de a Real Madridnak az első év után lehetősége van a második év újratárgyalására.

A lap szerint Modric már korábban arról tájékoztatta Zinédine Zidane vezetőedzőt, hogy nem okozna számára problémát, ha a fiatalítás jegyében hátrébb kerülne a rangsorban. Ennek ellenére a 2019-20-as idényben a játékperceket tekintve csupán nyolcan előzik őt meg a keretben, és amikor nem játszik csúcsformában, akkor is megbízható teljesítmény nyújt.

Modric 2012 nyarán igazolt a Real Madridhoz, amelyben 333 mérkőzésen lépett pályára, 22 gólja mellett 57 gólpasszt adott. A madridi öltözőben Sergio Ramos csapatkapitány mellett igazi vezérszerepet tölt be, véleményét a klub vezetői és a játékostársak is figyelembe veszik.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában