barcelona

2020.04.06. 20:00

Nem adják el Griezmannt a katalánok

A spanyol futballbajnoki címvédő FC Barcelona klubvezetése elzárkózott attól, hogy eladja francia csatárát, Antoine Griezmannt, akiért ajánlatot tett az Internazionale és a Paris Saint-Germain is.

Barcelona's French forward Antoine Griezmann walks on the pitch during the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Gabriel Bouys

A katalán klub elutasító válaszáról a Marca adott hírt hétfőn.

Korábban a Sport című spanyol lap azt írta, hogy a Barcelona a nyár folyamán kész megválni a 29 éves Griezmanntól, akinek vételárát 100 millió euróban jelölték meg.

A madridi sportlap szerint a megtartása mellett érvelők

abban bíznak, hogy Griezmann-nak – a vártnál gyengébb első szezonja után – sikerül teljes mértékben beépülnie a csapatba.

A francia válogatottal világbajnok és Eb-ezüstérmes labdarúgó 2019 nyarán az Atlético Madridtól 120 millió euróért érkezett a Barcelonához. A La Liga bajnoki küzdelmeinek félbeszakításáig 37 tétmeccsen játszott, s 14 gólt szerzett.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában