sajtóértesülés

2020.08.31. 23:26

Rakitic a Barcelonától visszatér Sevillába

A hírek szerint minimális összegért válthat klubot, mivel a szerződése jövő nyáron lejár a katalán együttesnél.

Sajtóértesülés szerint visszatér Sevillába, és már túl is esett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon a világbajnoki ezüstérmes Ivan Rakitic, az FC Barcelona labdarúgója.

A Marca és a Mundo Deportivo sportnapilap a horvát középpályáshoz közel álló informátorokra hivatkozva arról számolt be hétfőn, hogy a 32 éves játékos már az andalúz városban van, és hamarosan aláírja szerződését régi-új csapatával.

Rakitic a hírek szerint minimális összegért válthat klubot, mivel a szerződése jövő nyáron lejár a katalán együttesnél.

A Barcelona azok után kezdett kiárusításba, hogy a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében 8-2-re kikapott a későbbi győztes Bayern Münchentől, majd Quique Setien helyére kinevezte a holland Ronald Koemant vezetőedzőnek.

A szakember több játékossal – Rakitic mellett a többi között Luis Suárezzel és Atruro Vidallal – közölte, nem tart tájuk igényt a továbbiakban, ráadásul a hatszoros aranylabdás Lionel Messi is bejelentette, hogy távozni kíván.

A Svájcban született Rakitic az FC Baselben kezdte profi pályafutását, majd a Schalkét és 2011-től a Sevillát erősítette, mielőtt 2014-ben 18 millió euró ellenében Barcelonába szerződött.

A közelmúltban bejelentette, hogy szívesen visszatérne Sevillába, ahol megismerkedett a feleségével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában