elmarad a párharc

2020.10.02. 18:50

Kenenisa Bekele mégsem indul a vasárnapi London Marathonon

A háromszoros olimpiai bajnok atléta úgy véli, a felkészülés során túlságosan kevés idő telt el két gyors edzése között, valószínűleg ezért sérült meg.

A háromszoros olimpiai bajnok atléta pénteken közölte, a felkészülés során túlságosan kevés idő telt el két gyors edzése között, valószínűleg ezért sérült meg.

A koronavírus-járvány miatt világszerte szinte az összes maratoni verseny elmaradt március óta, vagy elmarad az év hátralévő részében. A londoni eseményt azonban nemcsak ezért, hanem a minden idők két legjobb eredményével rendelkező Eliud Kipchoge és Kenenisa Bekele párharca miatt előzte meg fokozott várakozás.

A férfiaknál és a nőknél is csak a szűk elitmezőny szerepel a brit fővárosban, a pályát a St. James Parknál alakították ki, a futóknak 19 alkalommal kell megtenniük a 2,15 kilométer hosszú kört. A verseny vasárnap magyar idő szerint 10.30-kor kezdődik.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában