bajnokok ligája

2021.02.25. 09:40

Az Atalanta edzője nagyon kiakadt a bíróra

Gian Piero Gasperini szerint a korai kiállítás tönkretette a Real Madrid elleni, szerdai Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjüket.

Atalanta's Italian coach Gian Piero Gasperini (R) looks on prior to the UEFA Champions League round of 16 first leg football match Atalanta vs Real Madrid on February 24, 2021 at the Atleti Azzurri d'Italia stadium in Bergamo. (Photo by Tiziana FABI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Tiziana Fabi

Az olaszok szakvezetője szerint Remo Freuler 17. percben kapott piros lapja alapjaiban változtatta meg az összecsapást.

„Nem tudom, egyébként mi lett volna a végeredmény, lehet, hogy teljes létszámmal is veszítünk, de teljesen más, jobb mérkőzés lett volna”

- dühöngött a lefújás után Gasperini.

Az olasz edző hozzátette, úgy tűnik, vannak, akik szeretnének mindenféle fizikai kontaktust kiölni a labdarúgásból, meglátása szerint ugyanakkor ez a sportág halálát jelentené.

„Nem lehetnek olyan játékvezetőink, akik soha nem játszottak és nem tudják megmondani a különbséget a szabálytalanság és a kirívó szabálytalanság között. Ha ezt nem értik, más munkát kellene keresniük. Nem kell NASA-mérnöknek lenned, hogy megértsd ezeket a dolgokat. Hihetetlen, ami ma történt”

- tette hozzá Gasperini, aki szerint nincs más választásuk, mint nyerni Madridban a március 16-i visszavágón.

A túloldalon sérülés miatt kilenc játékosát nélkülöző Zinedine Zidane Ferland Mendy győztes találatáról elmondta, azt a játékszituációt – kis szöglet után került helyzetbe a francia – edzéseken gyakorolták, más kérdés, hogy nem a védőnek kellett volna lövőhelyzetbe kerülnie.

„Nem volt ma este jó mérkőzésünk, de a legfontosabb az eredmény. Nagyon fontos, hogy idegenben betaláltunk” – fogalmazott a francia szakember. Hozzátette, a betömörülő ellenféllel szemben szinte alig volt területük, de a sok hiányzó ellenére is jól védekeztek, nem adtak lehetőséget az Atalantának a gólszerzésre, és pedig eredményesek tudtak lenni.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában