diagnózis

2021.04.22. 11:00

Jó hír a Manchester City drukkereinek

Nem súlyos Kevin de Bruyne-nek, a Manchester City labdarúgójának sérülése, így vélhetően pályára léphet a Paris Saint-Germain ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjének jövő heti első mérkőzésén.

Manchester City's Belgian midfielder Kevin De Bruyne leaves the game, substituted after picking up an injury during the English FA Cup semi-final football match between Chelsea and Manchester City at Wembley Stadium in north west London on April 17, 2021. (Photo by Adam Davy / POOL / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Adam Davy

A belga sztárfutballistát szombaton, az FA Kupa elődöntőjében kellett lecserélni, miután megsérült a bokája. Josep Guardiola, az együttes vezetőedzője szerdán este arról tájékoztatta a sajtót, hogy közvetlenül

a meccs után azt hitték, komoly a baj, de játékosának a vizsgálatok alapján nem kell hosszú kihagyásra számítania.

A katalán szakember szerint biztosat még nem lehet mondani, most azonban úgy tűnik, vasárnap,

a Ligakupa fináléjában még nem számíthat rá, a BL-találkozón viszont már talán a pályára küldheti őt.

A manchesteri gárda az FA Kupában 1-0-ra kikapott a Chelsea-től, így nem jutott döntőbe, szerdán viszont a Premier League-ben 2-1-re legyőzte az Aston Villát és újabb nagy lépést tett a bajnoki cím megszerzése felé. A Ligakupában a Tottenham Hotspurrel csap majd össze vasárnap, majd jövő szerdán Párizsban lép pályára.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában