konferencia-liga

2021.08.25. 13:30

Dárdai jó szívvel adja kölcsön a Hertha stadionját a városi riválisnak

Támogatásáról biztosította a városi rivális Union Berlint a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjében Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője.

21 August 2021, Berlin: Football: Bundesliga, Hertha BSC - VfL Wolfsburg, Matchday 2 at the Olympiastadion. Hertha head coach Pal Dardai laughs on the sidelines. Photo: Soeren Stache/dpa-Zentralbild/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and/or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by SOEREN STACHE / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance

Fotó: Soeren Stache

A múlt héten az Union, a kvalifikáció utolsó fordulójának első mérkőzésén 4-0-ra nyert a finn Kuopio PS vendégeként, a csütörtöki visszavágót azonban nem vívhatja saját pályáján. A Stadion An der Alten Försterei befogadóképessége ugyanis nem felel meg az európai szövetség előírásainak, így a nemzetközi kupameccseken a csapat a Hertha otthonául szolgáló Olimpiai Stadionba megy „albérletbe”.

„Fura érzés, de drukkolunk nekik, akár a döntőig is használhatják a stadiont”

- mondta a riválisról a magyar tréner.

„Bár kívülről többen szítják a rivalizálást, a két klub között nincs nézeteltérés. Persze azért vigyázzanak a fűre, nehogy tönkretegyék”

- fűzte hozzá tréfásan Dárdai Pál.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában