Francia bajnokság

2021.08.15. 11:34

Messiéket bemutatták, de még nem játszottak a bajnokin

A szombat esti hazai bajnoki mérkőzésen hivatalosan is bemutatták a Paris Saint-Germain futballcsapatának új szerzeményeit, köztük Lionel Messit, de a frissen érkezett „nagy nevek” még nem léptek pályára a Strasbourg elleni mérkőzésen.

Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi enters the pitch during a presentation ceremony prior to the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Racing Club Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris on August 14, 2021. (Photo by Mehdi Taamallah/NurPhoto) (Photo by Mehdi Taamallah / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Forrás: NurPhoto via AFP

Fotó: Mehdi Taamallah

A Parc des Princes-ben rendezett találkozót a hatszoros aranylabdás argentin világsztár mellett kihagyta a nyári Eb legjobbjának megválasztott olasz kapus, Gianluigi Donnarumma, s a világ- és Európa-bajnok spanyol hátvéd, Sergio Ramos is, miközben a PSG alapemberei közül is hiányoztak jó néhányan, így Ángel Di Maria, Marco Verratti és Neymar.

Az új bajnoki szezon második mérkőzését tartalékosan is simán nyerte a PSG, amely 4-2-re győzött.

Forrás: MTI

Borítóképünkön Lionel Messi a tegnap esti mérkőzésen, de egyelőre csak nézőként

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában