agresszió

2021.10.25. 19:55

A Barcelona elítéli a szurkolók Koeman elleni erőszakos fellépését

A Real Madridtól elszenvedett vasárnapi, hazai vereség után fiatal drukkerek fotózták őt és csapkodták az autóját, ezzel kifejezve nemtetszésüket a vártnál gyengébb eredmények miatt.

Az FC Barcelona Twitter-bejegyzésben ítélte el a szurkolók egy csoportjának a klub labdarúgócsapatának vezetőedzőjével, Ronald Koemannal szembeni erőszakos fellépését.

A Real Madridtól elszenvedett vasárnapi, hazai vereség után több videó is felkerült a közösségi médiára arról, ahogy szurkolók körbeveszik a holland edző autóját. A mélygarázs kijáratánál fiatal drukkerek fotózták őt és csapkodták az autóját, ezzel kifejezve nemtetszésüket a vártnál gyengébb eredmények miatt.

A katalán klub még aznap reagált a történtekre, és Twitteren hangsúlyozta, hogy „nyilvánosan elítéli azt a lenéző és erőszakos fellépést, amit az edzőjüknek át kellett élnie, amikor el akarta hagyni a Camp Nou stadiont”. Azt is jelezte, hogy biztonsági és fegyelmi intézkedésekre kerül sor annak érdekében, hogy ilyen ne fordulhasson elő még egyszer.

A madridiak 2-1-re múlták felül a katalánokat a La Liga tizedik fordulójában, így Koeman a harmadik El Clasicóját is elvesztette vezetőedzőként. A Barcelona jelenleg kilencedik a spanyol bajnokságban, hat pont a hátránya az éllovas Real Sociedaddal szemben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában