labdarúgás

2021.11.01. 11:13

Messi sportvezetőként térne vissza Barcelonába

Lionel Messi kijelentette, hogy labdarúgó-pályafutása után örömmel visszatérne Barcelonába, hogy korábbi csapatánál dolgozhasson.

Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and LOSC Lille at the Parc des Princes stadium, in Paris, on October 29, 2021. (Photo by Bertrand GUAY / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Bertrand Guay

A hatszoros aranylabdás argentin játékos – aki jelenleg a Paris Saint-Germaint erősíti – a katalán Sport című lapnak nyilatkozva hangoztatta, hogy hasznára akar lenni volt klubjának, ahonnan bő két évtized után a nyáron távozott. A francia élcsapathoz két idényre írt alá, a megállapodás egy szezonnal meghosszabbítható.

– Nem tudom, mikor hagyom el a PSG-t, de szinte biztos, hogy a családommal visszatérünk Barcelonába, mert ott akarunk élni. Ezt akarja a feleségem és én is – mondta Messi.

– Szeretnék hasznára válni a csapatnak, és egyszer majd a klub sportigazgatójaként segíteni abban, hogy szeretett klubom továbbra is a világ egyik legjobbja legyen – tette hozzá.

A 34 éves Messi a Barcával tízszer lett spanyol bajnok, hétszer Király Kupa-, nyolcszor spanyol Szuperkupa-győztes. Négyszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, háromszor az európai Szuperkupát és háromszor a klubvilágbajnokságot.

Borítókép: Lionel Messi a Paris Saint-Germain játékosaként 2021. október 29-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában