Vb-2018

2018.01.17. 14:25

Blanc szerint ezek a csapatok esélyesek a bajnoki címre

Az 1998-ban világbajnok, két évvel később Európa-bajnoki aranyérmes francia szakember egy moszkvai kerekasztal-beszélgetésen latolgatta a június 14-étől július 15-ig tartó torna esélyeit.

3247504 12/01/2017 Draw assistant, French footballer and coach Laurent Blanc at the official final draw of the 2018 FIFA Wolrd Cup. Alexander Vilf/Sputnik

Forrás: afp

Laurent Blanc szerint a spanyol és a brazil válogatott az oroszországi labdarúgó-világbajnokság két legnagyobb esélyese. A korábbi francia szövetségi kapitány azt mondta, további három együttes „rendelkezik a kellő tapasztalattal” a vb megnyeréséhez: hazája nemzeti csapata mellett az argentin és a címvédő német válogatottat nevezte meg.

„Ez az öt csapat az esélyes véleményem szerint, de csak egy emelheti fel közülük a kupát. Bármelyik lesz is, ez egy nagyszerű torna lesz, s remélem, kiváló játék is”

- fogalmazott az 52 esztendős Blanc. Hozzátette, „minden tornán van nagy meglepetés”, ezt szerinte Oroszországban a dán és a belga együttes okozhatja.

Borítókép: Laurent Blanc a 2018-as FIFA világkupa csoportjainak sorsolásán 2017. december 1-én

AFP / Alexander Vilf / Sputnik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában