NBA

2018.02.01. 16:11

Curry és Lebron egy csapatban játszhat

Egészen elképesztő, már-már hihetetlen teóriával állt elő az ESPN honlapja, amely szerint LeBron James, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legnagyobb sztárja a nyáron a Cleveland Cavaliers csapatától a legnagyobb rivális Golden State Warriorshoz szerződhet.

CLEVELAND, USA - DECEMBER 9: LeBron James (23) of the Cleveland Cavaliers in action during the NBA game between Cleveland Cavaliers and Philadelphia 76ers at Quicken Loans Arena on December 9, 2017 in Cleveland, United States. Bilgin S. Sasmaz / Anadolu Agency

Forrás: AFP/ANADOLU AGENCY

Fotó: Bilgin S. Sasmaz

Az ESPN meg nem nevezett forrására hivatkozva arról számolt be, ha az oaklandi klub – amely tavaly előtt nyáron Kevin Durant megszerzésével szupercsapatot alakított ki – ki tudja gazdálkodni, hogy a 33 éves James a maximális fizetést kapja, akkor a háromszoros bajnok klasszis nem hosszabbítaná meg lejáró szerződését mostani egyesületével.

Persze, ehhez számos feltételnek kellene teljesülnie, ugyanis ha a Golden State valóban szeretné megszerezni Jamest, akkor az olyan klasszisoknak, mint az említett Durant, a kétszeres MVP Stephen Curry, vagy éppen a liga egyik legjobban védekező játékosa, Draymond Green, alaposan lejjebb kellene adniuk fizetési igényeikből.

Mellettük – ugyancsak a honlap beszámolója szerint – a jelenlegi keretből, az elmúlt három szezonból kettőt megnyerő alakulatból Klay Thompsonnak és Andre Iguodalának távoznia kellene.

Borítókép: AFP / ANADOLU AGENCY / Bilgin S. Sasmaz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában