arsenal

2018.01.09. 15:31

Guardioláék állítólag nem érdeklődtek Sánchez után

Arséne Wenger, az Arsenal futballcsapatának vezetőedzője cáfolta, hogy a Manchester City vételi ajánlatot tett volna Alexis Sánchezért.

Arsenal's Chilean striker Alexis Sanchez reacts during the English Premier League football match between Arsenal and Chelsea at the Emirates Stadium in London on January 3, 2018. / AFP PHOTO / Ian KINGTON / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Ian Kington

A chilei támadót – akinek júniusban lejár a szerződése – angol sajtóhírek szerint szívesen vinné az angol élvonalban toronymagasan listavezető City, amely 30 millió fontot ajánlott az Arsenalnak Sánchezért. A szigetországi média azt is tudni véli, hogy a 29 éves csatár váltani szeretne, és pályafutását nem a londoniaknál akarja folytatni.

„Ha kapsz egy ajánlatot, arra válaszolsz, de pillanatnyilag nagy a csend ez ügyben”

- fogalmazott Wenger a Sánchezzel kapcsolatos átigazolási pletykákra reagálva.

Az Arsenal francia szakvezetője egy hete sajtóértekezletén úgy fogalmazott, hogy „a klub már sok kiváló játékost veszített el, s mindig jól reagált rá”. „Természetesen szeretnénk megtartani legjobbjainkat” – tette akkor hozzá a 68 esztendős francia szakember, aki 1996 októbere óta irányítja a fővárosi együttest.

A 39 pontos Arsenal – a harmadik Chelsea-től hét ponttal lemaradva – 22 mérkőzést követően a hatodik helyen áll a Premier League-ben, az Európa Ligában a legjobb 16 közé jutásért a svéd Östersunddal mérkőzik majd februárban. Az Arsenal 2014 nyarán szerződtette Sánchezt, aki a 2017/18-as szezonban tizenkilenc bajnokin hétszer volt eredményes.

Borítókép: AFP PHOTO / Ian Kington

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában