manchester united

2018.07.19. 15:40

Mourinho: borzasztó ez a felkészülés

José Mourinho vezetőedzőt bosszantja, hogy a Manchester United számos labdarúgóját kénytelen nélkülözni a felkészülési időszak során.

Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho geatures on the pitch after their defeat in the English FA Cup final football match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London on May 19, 2018. Chelsea beat Manchester United 1-0 to lift the FA Cup thanks to Eden Hazard's penalty at Wembley on Saturday to salvage a disappointing season. / AFP PHOTO / Ian KINGTON / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Fotó: AFP

A keretből többek között a francia Paul Pogba, a belga Romelu Lukaku és Marouane Fellaini, valamint az angol Jesse Lingard és Marcus Rashford hiányzik, ők pihenőt kaptak a vasárnap véget ért világbajnokság miatt. A chilei Alexis Sánchez vízumproblémák miatt nem utazhatott az Egyesült Államokban zajló edzőtáborba.

„Nagyon rossz ez a felkészülési időszak. Csupán annyi a pozitívum az egészben, hogy a fiatalok számára fantasztikus lehetőség, hogy velünk edzhetnek”

- nyilatkozta a portugál edző.

Hozzátette, aggódik, mert nem dolgozhatnak teljes kerettel, és többen a Premier League rajtján sem állhatnak a rendelkezésére.

„Meg kell próbálnunk a legjobbat kihozni azokból a játékosokból, akik itt vannak” – vélekedett.

Mourinho kifejtette, nem bánja, hogy észak-amerikai túrájuk során a Liverpool, a Real Madrid és az AC Milan csapatával is megmérkőznek, és

nem fogja bosszantani, ha esetleg rosszul játszanak és kikapnak.

Az előző idényben második helyezett Manchester United augusztus 10-én a Leicester City elleni meccsel kezdi a bajnokságot.

Borítókép: AFP PHOTO / Ian Kington

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában