Aubameyang is visszatért

2018.01.15. 16:51

Svájci védőt igazolt a Dortmund

A hétvégi kényszerpihenő után Pierre-Emerick Aubameyang ismét a Borussia Dortmunddal edzett, miközben a futballklub szerződtette Manuel Akanjit.

Dortmund's new player Manuel Akanji attends the training session of Germany's soccer club Borussia Dortmund in Dortmund, Germany, 15 January 2018. Photo: Guido Kirchner/dpa

Forrás: AFP/DPA

Fotó: Guido Kirchner

A 28 éves Aubameyang – aki az elmúlt idényben 31 góllal a Bundesliga legeredményesebbje volt – vasárnap fegyelmi okokból kimaradt a keretből a Wolfsburg elleni 0-0 alkalmával. Hétfőn azonban már társaival gyakorolt, noha változatlanul fennállnak az eligazolásáról szóló híresztelések.

A gaboni csatár állítólag hamarosan elfogadja a Kuangcsou Evergrande, a kínai Szuper Liga címvédőjének mesés ajánlatát. A jelenlegi szerződését decemberben 2021 nyaráig meghosszabbították Dortmundban, ennek ellenére neve gyakran felmerül nemcsak kínai egyesületekkel, hanem a Real Madriddal, illetve több Premier League-klubbal összefüggésben is.

A Borussiával kapcsolatos hír, hogy hétfőn megszerezte a svájci Manuel Akanjit. A 22 éves hátvéd 18 millió euróért hagyja el az FC Baselt, és 2022-ig szóló szerződést ír alá a német kupagyőztessel.

Borítókép: A Borussia legfrissebb szerzeménye, Manuel Akanji.

AFP PHOTO / DPA / Guido Kirchner

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában