NBA

2018.01.12. 08:58

Továbbra is szenved a Cleveland

Cleveland Cavaliers súlyos, 34 pontos vereséget szenvedett a Toronto Raptors otthonában az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján.

CLEVELAND, USA - DECEMBER 9: LeBron James (23) of the Cleveland Cavaliers in action during the NBA game between Cleveland Cavaliers and Philadelphia 76ers at Quicken Loans Arena on December 9, 2017 in Cleveland, United States. Bilgin S. Sasmaz / Anadolu Agency

Forrás: AFP/ANADOLU AGENCY

Fotó: Bilgin S. Sasmaz

Érdekesség, hogy LeBron James 2003 óta tartó NBA-karrierje során először veszített aktuális csapatával két egymást követő mérkőzésen legalább 25 ponttal. A Toronto 133 pontja klubcsúcs, ami a rendes játékidős összecsapásokat illeti.

Londonban nyolcadik alkalommal rendeztek NBA-mérkőzést, amelyen a Boston Celtics 22 pontos hátrányt ledolgozva győzte le a Philadelphia 76ers együttesét. Kyrie Irving, a Celtics sztárja 20 ponttal, hét gólpasszal és hat lepattanóval járult hozzá a nagy fordításhoz.

A Los Angeles Clippersben egy nappal 50 pontos teljesítményét követően újra csúcsformában kosárlabdázott Lou Williams, aki a Sacramento Kings legyőzéséből 30 ponttal és hat gólpasszal vette ki a részét.

A Los Angeles Lakers ebben a szezonban először nyert három meccset egymást követően: a kaliforniaiaknak még csak nem is volt szükségük kimagasló teljesítményre a legjobbjai közül Kawhi Leonardot, Tony Parkert és Danny Greent nélkülöző San Antonio Spursre, amely 21 labdaeladással zárta az összecsapást.

Eredmények:

Philadelphia 76ers-Boston Celtics 103-114

Toronto Raptors-Cleveland Cavaliers 133-99

Sacramento Kings-Los Angeles Clippers 115-121

Los Angeles Lakers-San Antonio Spurs 93-81

Borítókép: AFP PHOTO / ANADOLU AGENCY / Bilgin S. Sasmaz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában