La liga

2017.09.21. 13:25

Zidane mindenkit nyugalomra int

A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint nyugodtnak kell maradni azután is, hogy együttese kikapott a Real Betistől, és az eddigi három hazai bajnoki mérkőzésén mindössze két pontot szerzett.

„Sajnálom a játékosokat, mert sok energiát fektettek bele ebbe a meccsbe, a végén mégis az ellenfél szerzett gólt, ami fájó” – mondta Zinédine Zidane.

A szerda esti találkozón a Real Madrid többször is közel állt ahhoz, hogy a sevillai gárda hálójába találjon, de Antonio Adán nagyszerűen védett, kétszer pedig a kapufa mentette meg a Betist a góltól. A vendégek a 94. percben döntötték el a három pont sorsát.

„A labda egyszerűen nem akart a kapuba kerülni. Ha csak egy helyzetet is kihasználunk, az egész mérkőzés más lett volna. Amikor sehogy sem sikerül a gólszerzés, előfordul az ilyen eredmény” – folytatta a madridi tréner.

„Nyugodtnak kell maradni” – szögezte le, utalva arra is, hogy az előző két otthoni mérkőzésükön döntetlent értek el, így a lehetséges kilencből eddig csak két pontot szereztek saját közönségük előtt.

„Legközelebb, amikor itthon játszunk, mindent el kell követnünk a győzelemért, hogy véget vessünk ennek a rossz szériának” – hangsúlyozta.

A Real Madrid – amelyben ötmérkőzéses eltiltása után ezúttal tért vissza Cristiano Ronaldo – öt forduló után csak a hetedik helyen áll a La Ligában.

Borítókép: Zinedine Zidane instrukciókat ad az oldalvonal mellett sétálgató Cristiano Ronaldónak a Real Madrid – Real Betis (0-1) spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen.

AFP / Gabriel Bouys

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában