Magyarországra jönnek

2018.01.16. 13:14

Az egyik legnépszerűbb spanyol banda ingyen koncertezik

A díjmentes belépő azért is meglepő, mert a kaliforniai hangulatú indie rock stílusú, Spanyolországban a legjobb zenekarok között számon tartott L.A. olyan nevekkel lépett már színpadra, mint a Foo Fighters.

A King Of Beasts turné keretein belül Budapestre látogat és ingyenes koncertet ad az L.A. nevű, spanyol formáció január 22-én a Hard Rock Cafe-ban.

A díjmentes belépő azért is meglepő, mert a kaliforniai hangulatú indie rock stílusú, Spanyolországban a legjobb zenekarok között számon tartott L.A. olyan nevekkel lépett már színpadra, mint a Foo Fighters, The Black Keys, Muse, Arcade Fire, Franz Ferdinand vagy a Placebo, és hazájában tízezres arénákat tölt meg egymagában is.

A zenekart Luis A. Segura alapította, aki 10 éves szólókarrierjét váltotta zenekari életre, tavasszal adják ki ötödik, King Of Beasts nevű albumukat, amit egy európai turnéval vezetnek fel, ennek része a budapesti fellépésük is a Live Nation közreműködésében.

Az ingyenes belépésre, a korlátozott befogadóképességre és a várható nagy érdeklődésre tekintettel érdemes időben érkezni a helyszínre, mert érkezési sorrendben engedik be a koncertre érkező vendégeket.

Borítókép: Shutterstock

Címkék#zenekar

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!