váratlan

2017.11.12. 08:06

Meghalt a Faith no More egykori énekese

Az nem derül ki, hogy Mosley milyen függőséggel küzdött, de azt tudni lehet, hogy korábban komoly alkoholproblémái voltak.

A zenész haláláról a családja közleményben tájékoztatta a nyilvánosságot -.mint azt egyebek között a Daily Mail is megírta.

„Hosszabb józan időszaka után Charles Henry Mosley III 2017 november 9-én függősége következtében életét vesztette. Azért hozzuk nyilvánosságra eltávozásának okát, hogy figyelmeztetésül szolgáljon mindenki másnak, aki harcol saját józanságáért. Gyászolja Pip Logan, aki hosszú ideje élettársa volt, két lánya, Erica és Sophie, és unokája, Wolfgang Logan Mosley. ”

A temetésről, melynek költségeihez a család elfogad adományokat, később intézkednek.

Az nem derül ki, hogy Mosley milyen függőséggel küzdött, de azt tudni lehet, hogy korábban komoly alkoholproblémái voltak.

Chuck Mosley a Faith No More első két albumán, a We Care a Lot és az Introduce Yourself lemezeken szerepelt, utána lett Mike Patton a csapat énekese.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=LQhX8PbNUWI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!