Csillagok háborúja

2017.10.17. 20:29

Megvan, mi lesz a Han Solo-film címe

A Star Wars-univerzum legújabb filmje az ikonikus karakter fiatalkorát dolgozza majd fel.

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens Year : 2015 USA Director : J.J. Abrams Peter Mayhew, Harrison Ford. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.

Az ifjú Han Solóról szóló film végre címet kapott: a produkciót Solo: A Star Wars Story címen forgalmazzák jövőre az észak-amerikai mozikban.

Ron Howard, a film rendezője kedden egy vicces Twitter-videóban árulta el az új film címét. A videón a stáb azt ünnepelte, hogy befejeződött a forgatás. A Star Wars-filmsorozatban Harrison Ford által alakított sármos űrcsempész szerepét az új filmben Alden Ehrenreich játssza.

A filmben, amely még azelőtt játszódik, hogy Han Solo és Chewbacca beállt volna a lázadók közé, Donald Glover látható Lando Calrissian szerepében, továbbá Woody Harrelson, Emilia Clarke és Thandie Newtown is feltűnik a filmvásznon.

Howard a rendezést A Lego-kaland című filmmel sikert aratott Phil Lord és Christopher Miller kettőstől vette át, akik pár hét után megváltak a stábtól.

A Solo: A Star Wars Story 2018. május 25-én debütál az észak-amerikai mozikban.

A borítóképen Han Solo látható Chewbaccával a Star Wars hetedik részében, az Ébredő erőben. AFP/LUCASFILM / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!