szép új világ

2017.12.07. 17:01

Natalie Portman veszélyes küldetésre vállalkozik

Natalie Portman és a sokak által csak a Star Wars bőrdzsekis pilótájaként, Poe-ként ismert Oscar Isaac néznek farkasszemet a természetfeletti fenyegetéssel, amely ezúttal egy természetfeletti szépségű helyen lakozik.

Új filmjében, az Expedíció-ban (Annihilation) egy biológus – Natalie Portman – és három tudóstársa – ők pedig Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez és Tessa Thompson – indít expedíciót, hogy felfedezzék, mi rejtőzik az évtizedek óta elzárt, úgynevezett X Térségben, amit a kormány katasztrófa sújtotta területnek minősített.

Küldetésük során egyre beljebb merészkednek az álomszerű tájba, ahol fura természetfeletti lényekkel, például virágos agancsú szarvasokkal találkoznak, az élmény pedig láthatólag sokkolja a szép tudóst, azaz Natalie Portmant.

Ez persze csupán a kezdet a többi felfedezéshez képest, nem lőjük le a poénokat, de azért íme, egy kis kedvcsináló a várva várt tudományos-fantasztikus filmhez:

Életveszélybe kerülő férjét Oscar Isaac játssza, aki szerint furcsa és gyönyörű film lesz az Expedíció, a rendező Garland pedig ugyancsak így gondolja:

„A szépség különösen fontos volt számunkra. Fájdalmasan ügyeltünk rá, hogy amikor zord lesz a film, és valami borzalmas történik, akkor is ott legyen a háttérben az elképesztő szépség”

– nyilatkozta az Entertainment Weekly-nek Garland, aki egy szürreálisba hajló, sejtelmes sci-fit szeretett volna készíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!