elvitte a show-t

2018.07.16. 15:43

Odavan az internet Djokovics cuki kisfiáért

Ahogyan a büszke papa is, hiszen életében először kiabálta be valaki a pályára, hogy „apa, apa!”

Serbia's Novak Djokovic holds the winners trophy after beating South Africa's Kevin Anderson 6-2, 6-2, 7-6 in their men's singles final match on the thirteenth day of the 2018 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 15, 2018. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Negyedik wimbledoni győzelme után meghatottan nyilatkozott a szerb teniszklasszis. Djokovics karrierje 13. Grand Slam-serlegét gyűjtötte be vasárnap, a döntő után nem mindennapi interjú készült vele a pályán – írja a Ripost.

Nem csoda, hogy Djokovics alig tudta visszatartani a könnyeit, a lelátón ugyanis ott volt elsőszülött gyermeke, aki októberben ünnepli majd a negyedik születésnapját.

 

„Életemben először valaki azt kiabálta be nekem a pályára, hogy apu, apu! Nem is lehetnék boldogabb, nagyon megható, hogy most itt lehet a feleségemmel” – nyilatkozta Djokovics.

Egy másik videó pedig remekül elkapta azt az örömteli pillanatot, amikor a teniszező először találkozik kisfiával a folyosón győzelem után:

Borítókép: AFP PHOTO / Oli SCARFF

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!