Noszlop

2016.04.22. 05:12

A vadászok is szemetet gyűjtenek

Noszlop – A község vadásztársasága is csatlakozik a Te szedd! elnevezésű köztisztasági akcióhoz – tájékoztatta lapunkat Marton Zsolt, Somlóvásárhely polgármestere.

Penk Tímea

A Noszlopi Vadásztársaság április 29-én rendezi a programját, amelynek résztvevői közel hétezer hektáros területen gyűjtik össze a szemetet. Varga József, a vadásztársaság elnöke elmondta, hogy a területüket szeretnék megtisztítani, beleértve az út menti árkokat is. A vezetőség minden évben felhívja a tagok és a vadőrök figyelmét a szemetelők leleplezésére és az illegális lerakóhelyek felderítésére, mivel a természetben meggondolatlanul elszórt hulladék sokszor visszafordíthatatlan károsodást okoz a hazai erdők felbecsülhetetlen állatvilágában is. A vadásztársaság akciójához csatlakozik Somlóvásárhely, Noszlop, Doba és Borszörcsök önkormányzata, a Noszlopi Lövész Egylet Sportegyesület, valamint a somlóvásárhelyi és a noszlopi polgárőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!