fontos információk üzletekről, nyitvatartásról, turizmusról

Színek, formák, ízek, illatok kavalkádja a szabadtéri tárlaton
A házigazda élményfestő célja azt volt a szabadtéren rendezett kiállítással, hogy pozitív élményeket szerezzenek vendégei a rendhagyó tárlaton.
Élmények sokasága a tanoda táborában
A Lépésről lépésre Tanoda Erzsébet táborában 25 gyermek szerzett életre szóló élményeket öt napon át megyénk településeivel és hagyományainkkal ismerkedve.
Nemsokára ismét nyitva lesz a Pannonia Reformata Múzeum
Az újranyitásig háromdimenziós virtuális kiállítással várja az online látogatókat a református múzeum.
Ismét kinyitnak az erdei iskolák Veszprém megyében
A megyében három erdei iskolát és egy alkotóházat működtet a Bakonyerdő Zrt. erdőgazdasága.
Gazdag termékkínálat az Egyetem Gyógyszertárban
A patikában kapható készítmények mellett minőségi kozmetikai cikkek és napozókrémek széles választékával is várja a vásárlókat Veszprémben az Egyetem Gyógyszertár.
Megnyitnak a balatoni kempingek
A Balatontourist a járványügyi korlátozások enyhítésének köszönhetően május 15-én megnyitja kempingjeit, Veszprém megyében Balatonakaliban, Balatonfüreden és Révfülöpön.
Megnyitott a Balatoni Élménypark Csopak
Veszprém és Csopak között, gyönyörűen parkosított környezetben hetedik éve várja visszatérő és új vendégeit a Balatoni Élménypark.
Egyelőre fapados regattákat lehetne szervezni a fennálló kockázat miatt
Május 29-ig dönti el a Magyar Vitorlás Szövetség, hogy pontosan mikor rendezi meg az idei Kékszalagot.
Segítik a családokat
Ügyeletet biztosítanak több Veszprém megyei bölcsiben, oviban
Április 30-tól kötelező óvodai és bölcsődei ügyeletet biztosítaniuk az önkormányzatoknak azokon a településeken is, ahol a koronavírus-járvány miatt bezárták ezeket az intézményeket.
Térzene vírushelyzetben
Emlékezetes élményt nyújtottak a fúvósok várpalotai karanténfellépései
Különleges „karanténkoncerteket” hallhattak a település több helyszínén is a napokban a várpalotaiak.
járvány
Több szabályt is be kell tartanunk a nyilvános szabadtéri szentmiséken
Nyilvános vasárnapi szentmise hívek részvételével elsősorban szabadtéren tartható, amelyen csak 65 év alattiak vehetnek részt.
rekordgyorsasággal reagáltak
Megtartják a Veszprémi Utcazene Fesztivált?
Az operatív törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, augusztus 15-ig nem lehet nagy rendezvényeket tartani. Az Utcazene Fesztivál rekordgyorsasággal reagált a bejelentésre.
Két keréken a tó körül
Körbekerekezhető a Balaton, de nem ideálisak a körülmények
A Balaton kerékpáros turisztikai hasznosítása egyelőre messze van a kívánatostól, mert nem adottak a feltételek, nincsenek készen a nyomvonalak.
Nagy slágerekkel nyitott a paloznaki kávézó
A községben már több mint nyolc éve nem működik kocsma, helyét egy impozáns étterem vette át, melybe a helybéliek kevésbé jártak.
Meglepetésprogrammal készülnek gyereknapra a badacsonytomaji strandok
A nyári nyitásra megújulnak a település strandjai, a fürdőhelyeken lépcsőket telepítenek, valamint információs táblákat helyeznek el, egyúttal pedig az őszi időszakra is marad bőven tennivaló.
Szkennelés, másolás a teleházban
A városi mozi épületében működő teleház újra kinyitott.
Élénkül a szállásfoglalás
A város nyári programjai iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik, valamint újra kezdenek élénkülni a szállásfoglalások is.
Hétfőtől több várpalotai buszjárat közlekedik
Május 4-től egy polgármesteri rendelet értelmében módosult a tömegközlekedés menetrendje Várpalotán.
Gyalog, motorral, biciklivel is lehet kompozni hétfőtől
Lehet kompra szállni motorral, kerékpárral és gyalog is május 4-től, közölte Dobos Döniz, a Balatoni Hajózási Zrt. képviseletében.
szeretnék meghálálni a szeretetet
Házhoz megy a Bábszínház – Mesefutár programot szervez a Kabóca
A Kabóca Bábszínház Mesefutár program keretében házhoz megy, és vidám mesejátékkal köszönti a születésnapot ünneplő gyermekeket ingyenesen.
Aktív háttérmunka
Badacsonytomaj felkészült a turizmus indulására
A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület nem engedi el tagjai kezét a válság idején sem, tag önkormányzataival és a szolgáltatókkal közösen a turizmus újraindulására készül.
járvány
Újraindulhat vidéken az élet, Veszprém megyében is kinyithatnak az üzletek, kerthelyiségek
Mától enyhülnek a kijárási korlátozások szabályai, ugyanakkor számos előírást kell betarta­niuk az utcára lépőknek.
Újra lehet bobozni Balatonfűzfőn – különleges feltételekkel
Újra lehet bobozni a Balaton-parti város szabadidőparkjában – persze nem úgy, mint eddig, de még az is lehet, hogy élvezetesebb így a csúszás.

Kiemelt állások

-2°
-5°
Borult
Cs
-3°
Cs
Cs
11°
Cs
10°
Egyre többen foglalnak szállást a Balatonnál
A hazai turisták már készülnek a nyárra.
Tihany újra kinyitja kapuit
A május 4-től életbe lépő kormányzati szabályozás értelmében Tihanyban újra fogadnak vendégeket.
Retrokvíz: felismered a veszprémi vendéglátóhelyeket?
Május 1-jéről, a sörről és a virsliről mi más juthatott volna eszünkbe, mint az egykor volt veszprémi presszók, éttermek, falatozók és borozók?
Veszprém is bekerült az ország három legboldogabb megyéje közé
Az ELTE PPK Pozitív Pszichológia Kutatócsoportja a Bagdi Bella vezette Jobb Veled a Világ Alapítvány támogatásával idén is elkészítette Magyarország Boldogságtérképét.
Német embercsempészt fogtak el tizenkét utasával Szegeden Kezd javulni a járványhelyzet Lengyelországban Csúszhat az Australian Open is Félmilliárd forint értékű cigarettát foglalt le a NAV Mély gödörben az ausztrál teniszszövetség Tizenéves lányokat futtató férfiak ellen emeltek vádat Pécsen Elfogtak egy budapesti pedofilt Közelíti a 64 milliót a fertőzöttek száma a világban Több dzsihadistát ölt meg az algériai hadsereg Egy hónappal meghosszabbítja a rendkívüli állapotot Lettország Német embercsempészt fogtak el tizenkét utasával Szegeden Kezd javulni a járványhelyzet Lengyelországban Csúszhat az Australian Open is Félmilliárd forint értékű cigarettát foglalt le a NAV Mély gödörben az ausztrál teniszszövetség Tizenéves lányokat futtató férfiak ellen emeltek vádat Pécsen Elfogtak egy budapesti pedofilt Közelíti a 64 milliót a fertőzöttek száma a világban Több dzsihadistát ölt meg az algériai hadsereg Egy hónappal meghosszabbítja a rendkívüli állapotot Lettország Német embercsempészt fogtak el tizenkét utasával Szegeden Kezd javulni a járványhelyzet Lengyelországban Csúszhat az Australian Open is Félmilliárd forint értékű cigarettát foglalt le a NAV Mély gödörben az ausztrál teniszszövetség Tizenéves lányokat futtató férfiak ellen emeltek vádat Pécsen Elfogtak egy budapesti pedofilt Közelíti a 64 milliót a fertőzöttek száma a világban Több dzsihadistát ölt meg az algériai hadsereg Egy hónappal meghosszabbítja a rendkívüli állapotot Lettország Német embercsempészt fogtak el tizenkét utasával Szegeden Kezd javulni a járványhelyzet Lengyelországban Csúszhat az Australian Open is Félmilliárd forint értékű cigarettát foglalt le a NAV Mély gödörben az ausztrál teniszszövetség Tizenéves lányokat futtató férfiak ellen emeltek vádat Pécsen Elfogtak egy budapesti pedofilt Közelíti a 64 milliót a fertőzöttek száma a világban Több dzsihadistát ölt meg az algériai hadsereg Egy hónappal meghosszabbítja a rendkívüli állapotot Lettország Német embercsempészt fogtak el tizenkét utasával Szegeden Kezd javulni a járványhelyzet Lengyelországban Csúszhat az Australian Open is Félmilliárd forint értékű cigarettát foglalt le a NAV Mély gödörben az ausztrál teniszszövetség Tizenéves lányokat futtató férfiak ellen emeltek vádat Pécsen Elfogtak egy budapesti pedofilt Közelíti a 64 milliót a fertőzöttek száma a világban Több dzsihadistát ölt meg az algériai hadsereg Egy hónappal meghosszabbítja a rendkívüli állapotot Lettország Német embercsempészt fogtak el tizenkét utasával Szegeden Kezd javulni a járványhelyzet Lengyelországban Csúszhat az Australian Open is Félmilliárd forint értékű cigarettát foglalt le a NAV Mély gödörben az ausztrál teniszszövetség Tizenéves lányokat futtató férfiak ellen emeltek vádat Pécsen Elfogtak egy budapesti pedofilt Közelíti a 64 milliót a fertőzöttek száma a világban Több dzsihadistát ölt meg az algériai hadsereg Egy hónappal meghosszabbítja a rendkívüli állapotot Lettország

Programok Veszprém megyéből

2 napja
Programok, rendezvények Veszprém megyében
Tudja meg, mi történik Veszprém megyében – programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson!
1 hónapja
Az első szerelemtől egy élelemnek szánt élőlény mindennapjaiig
Veszprém és Tapolca is otthont ad a világ legnagyobb fesztiváljait megjárt nyolc filmnek, jóval a hazai országos mozibemutató előtt.
2 hónapja
Reformkori hangulat várja a vendégeket Balatonfüreden
Idén is színes programmal rendezik meg az immár hagyománnyá vált Romantikus reformkor rendezvénysorozatot a Balaton-parti városban.

HIRDETŐINK